Contact

Orarul de lucru

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

Duminica

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

Politica de confidentialitate

PLAN DESEURI 2023

 str. Falezei nr. 16, Vama Veche

+40 786 384 812

 VAMA VECHE

Despre noi

    Bine ați venit la restaurantul 'Povestea Ceunului', un loc magic unde tradiția și gastronomia se întâlnesc într-un cadru de poveste.

Amplasat la malul mării în pitorescul sat Vama Veche, Povestea Ceaunului își așteaptă oaspeții cu bucate tradiționale gătite cu pasiune și servite cu ospitalitate.

Numele nostru, este inspirat de ceaunul tradițional folosit de generații în gătirea mâncărurilor delicioase.

Ne-am gândit foarte mult ce specific am dori sa aibă meniul din restaurantul nostru, inspirându-ne de la însăși istoria tarii. Romania se găsește la confluența marilor culturi europene, cu influențe din toata lumea. 

Astfel, gusturile din meniul restaurantului nostru sunt un amestec îmbietor de ingrediente fine, savoare și rețete românești, alăturate rafinamentului bucatelor din întreaga lume.

Te invităm să descoperi arome autentice din bucătăria tradițională rurală românească, preparate cu ingrediente de cea mai bună calitate. Alaturi de noi, savureaza fructe de mare, pizza, burgeri și deserturi delicioase, toate însoțite de o priveliște desprinsă din basme, cu valurile mării spumegând la malul sălbatic al Vămii.

Am reușit în tot ceea ce ne-am propus datorită perseverenței noastre în a avea cele mai bune ingrediente, o servire ireproșabilă și bucătari chefi recunoscuți. Rezultatele se văd în aprecierea de care restaurantul nostru se bucură zilnic din partea oaspeților.

Povestea Ceaunului este, de fapt, construită de către toți oaspetii mulțumiți de serviciile noastre.

Te așteptam cu drag să guști preparatele la ceaun cu care se mândresc bucătarii noștri. 

Povestea Ceaunului continuă cu fiecare oaspete mulțumit care ne trece pragul, iar fiecare masă devine o aventură culinară și o experiență memorabilă!

 

Te asteptam in VAMA!

 

#lamalulmarii #VamaVeche #PovesteaCeaunului

Opinia clienților

Adriana Stoica

Personal amabil, servire rapidă + mâncare foarte bună 👍

Privelistea este extraordinara!

Petru Ionescu

Restaurant frumos,încăpător, are și 3 terase. Mancarea este foarte buna, am gustat supa, peste, grătare desert toate delicioase. Personal ok. Preturile sunt medii dar porțiile foarte mari.

Recomand cu încredere 😃

 

Ioana Oprea

Mancare delicioasa traditionala. Servire ireprosabila! Revenim in fiecare an cu aceeasi placere!Va multumim dragi patroni pt toata atmosfera traditionala si bucatarilor le multumim pentru papica delicioasa si ospatarilor pentru promptitudine si buna dispozitie!