Contact

Orarul de lucru

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

Duminica

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

08:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

 str. Falezei nr. 16, Vama Veche

+40 786 384 811

 VAMA VECHE

Despre noi

Am reușit în tot ceea ce ne-am propus datorită perseverenței noastre în a avea cele mai bune ingrediente, o servire ireproșabilă și bucătari chefi recunoscuți. Rezultatele se văd în aprecierea de care restaurantul Povestea Ceaunului se bucură zilnic din partea oaspeților noștri. Povestea Ceaunului este, de fapt, construită de către toți oaspetii mulțumiți de serviciile noastre.

Ne-am gândit foarte mult ce specific am dori sa aibă meniul din restaurantul nostru, inspirându-ne de la însăși istoria tarii noastre. Romania se găsește la confluența marilor culturi europene, cu influențe din toata lumea - de la evrei, la greci, germani, sârbi, ruși, turci sau italieni. Toate aceste popoare au adus un plus de savoare specificului nostru culinar, iar noi considerăm că bucătăria românească are mai multe componente care se îmbină armonios.

Pe de-o parte, bucătăria tradițională rurală simplă, la care se adaugă misterioasele arome orientale, dar și noblețea mâncărurilor occidentale. Astfel, gusturile din meniul restaurantului nostru sunt un amestec îmbietor de ingrediente fine, savoare și rețete românești, alăturate rafinamentului bucatelor din întreaga lume.

 

Te așteptam cu drag să guști preparatele la ceaun cu care se mândresc bucătarii noștri. 

 

Povestea Ceaunului continua cu fiecare oaspete mulțumit care alege restaurantul nostru de pe malul marii pentru un mic dejun savuros, un prânz în familie sau o cină relaxantă alături de cei mai buni prieteni.

 

Va asteptam in VAMA!

Opinia clienților

Adriana Stoica

Personal amabil, servire rapidă + mâncare foarte bună 👍

Privelistea este extraordinara!

Petru Ionescu

Restaurant frumos,încăpător, are și 3 terase. Mancarea este foarte buna, am gustat supa, peste, grătare desert toate delicioase. Personal ok. Preturile sunt medii dar porțiile foarte mari.

Recomand cu încredere 😃

 

Ioana Oprea

Mancare delicioasa traditionala. Servire ireprosabila! Revenim in fiecare an cu aceeasi placere!Va multumim dragi patroni pt toata atmosfera traditionala si bucatarilor le multumim pentru papica delicioasa si ospatarilor pentru promptitudine si buna dispozitie!